Εμείς

Η TopSearch είναι μια καινούργια ελληνική εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων με έδρα την Πάτρα. Γεννήθηκε από το όραμα του ιδρυτή της, να φέρει την πρωτοπορία στο ελληνικό χώρο του web design μετά από εμπειρία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία.

Αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε στο ανταγωνιστικό χώρο κατασκευής ιστοσελίδων της Αυστραλίας το 2007. Ο ανταγωνισμός εκεί είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Ασχοληθήκαμε με το SEO στην Αυστραλία, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία.

Οι δεξιότητες μας, μας έφεραν πολλές διακρίσεις στο χώρο του web design. Η TopSearch αποτελείται από άξιους συνεργάτες που εξυπηρετούν πελάτες σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Μπορούμε

Στην TopSearch μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την επιχείρησή σας στην διαδικτυακή αγορά. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προωθούμε δυναμικές, στατικές ιστοσελίδες και e-shop, νοικιάζουμε websites, με την δέσμευση να εκπληρώσουμε κάθε στόχο σας.

Προσφέρουμε οικονομικά κερδοφόρες λύσεις ανάπτυξης ιστοσελίδων με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες.  Χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες Joomla και WordPress, για τα καλύτερα αποτελέσματα. Διαφημίζουμε την επιχείρησή σας στο Google Adwords και στα social media.

Έχουμε την απαραίτητη εμπειρία και την θέληση να δημιουργήσουμε το καλύτερο για εσάς. Ο τομέας μας συνεχώς εξελίσσεται και εμείς είμαστε εδώ για να ακολουθούμε οτιδήποτε καινούριο, με σκοπό να σας προσφέρουμε νέες εμπειρίες και δυνατότητες για την επιχείρησή σας.

Να σας πάμε στην κορυφή

Στόχος μας και χαρά μας είναι να βλέπουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους. Ο στόχος μας ολοκληρώνεται όταν θα βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της Google και αυτό είναι υπόσχεση! Είμαστε τόσο σίγουροι πως θα το καταφέρουμε, που σας επιστρέφουμε τα χρήματα, αν δεν συμβεί!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Πάτρα