Ενοικίαση Ιστοσελίδων

Ενοικίαση Ιστοσελίδων

Η TopSearch προσφέρει ενοικίαση ιστοσελίδων με επαγγελματικό και σύγχρονο σχεδιασμό. Το βασικό πακέτο αποτελείται από τρεις σελίδες (αρχική σελίδα, υπηρεσίες και επικοινωνία) ή μπορούμε να σας προτείνουμε ένα πακέτο βασισμένο πάνω στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι το κόστος της ενοικίασης. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας! Η ενοικίαση γίνεται για 6 μήνες, με τον πρώτο μήνα Δωρεάν. Μπορείτε να ανανεώσετε την ενοικίαση της ιστοσελίδας σας μέχρι και 24 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας. Εάν αυτό δεν συμβεί, αποθηκεύουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε ασφαλείς servers για ένα μήνα.

Ποιους αφορά η ενοικίαση ιστοσελίδας

Η ενοικίαση ιστοσελίδας είναι μια άψογη επιλογή για όσους θέλουν να αναδείξουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο, με ένα χαμηλό κόστος αλλά με ισχυρή εικόνα! Η ενοικίαση αφορά εποχιακές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος κατασκευής και συντήρησης ενός ιστότοπου.

Το πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αφού όλα τα κάνουμε εμείς για εσάς (κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση). Το μειονέκτημα είναι ότι οι ιστοσελίδες προς ενοικίαση δεν πωλούνται, ωστόσο μπορούμε αργότερα να κατασκευάσουμε την δικιά σας ιστοσελίδα με 20% έκπτωση, προσφορά από εμάς!